Nerolio rankų ir kūno losjonas, Natur Boutique Padidinti

Nerolio rankų ir kūno losjonas, Natur Boutique

11,50 €

Nauja prekė

Nerolio rankų ir kūno losjonas, Natur Boutique. Atgaivina, tonizuoja ir drėkina odą.

Smulkiau

Gaivaus citrusinių vaisių bei nerolio ir japoninių laurenių aromato eterinių aliejų derinys kartu su ekologiškais kokosų ir saulėgrąžų aliejais, maitina, minkština, drėkina ir tonizuoja visą kūną palikdami odą aromatingą ir atgaivintą. Citrusų ir nerolio aromatas įkvepia ir suteikia šviesių emocijų.

 

Naudojimas: naudoti kasdien po prausimosi, sukamaisiais judesiais įmasažuojant į visą kūną, pradedant nuo kojų pirštų galiukų ir kylant į viršų. Prieš naudojant išbandykite mažame plotelyje dėl alergijos.

 

Ingredients (INCI): Aqua, Helianthus annus oil*, Cocos nucifera oil*, Stearic acid, Cetearyl alcohol, Coco-glucosides, Glycerin, Citrus racemosa peel oil, Citrus aurantium flower oil, Citrus reticulata peel oil*, Citrus limonum peel oil*, Citrus aurantium fruit oil*, Litsea cubeba fruit oil, Citrus aurantium twig oil*, Phenethyl alcohol & Caprylyl glycol, Rhyzobium gum, Cetyl alcohol, Sodium hydroxide, Sodium phytate, Tocopherol; citral, geraniol, citronellol, limonene, linalool, farnesol (natūralios eterinių aliejų sudedamosios dalys);*sertifikuoti ekologiški ingredientai

Talpa 100 ml; 250 ml; 500 ml; 1 L