Ekologiškas bičių vaškas Padidinti

Ekologiškas bičių vaškas

5,70 €

KTNP03

Nauja prekė

Ekologiškas bičių vaškas.

Smulkiau

Kosmetikos gamyboje naudojamas kaip emulsiklis, sutirštinantis aliejus ir sviestus. Vaškas nesiskverbia į gilesnius odos sluoksnius, bet sudaro apsauginę plėvelę ir leidžia išsaugoti drėgmę. Jame gausu odą minkštinančių, uždegimus mažinančių ir odos atsinaujinimą skatinančių naudingų medžiagų.

Naudojimas:vašką tirpinti vandens vonelėje, maišant sujungti su kitais produktais (aliejais ir pan.). Lydymosi temperatūra 60-68?. Dozavimas 2-10% (kremų gamyboje 5%, balzamų ir lūpų dažų - 10%). Netirpsta vandenyje ir glicerine. Laikyti sausoje vėsioje vietoje.