Sumažinta kaina! Nakvišų sėklų aliejus Padidinti

Nakvišų sėklų aliejus

3,26 €

-50%

6,53 €

Nauja prekė

Nakvišų sėklų aliejus

Smulkiau

Rekomenduojamas naudoti priemonėse skirtose sausai, jautriai, brandžiai odai. 

Šalto spaudimo, nerafinuotas.

Laikyti tamsioje vėsioje vietoje, atidarius suvartoti per 1-3 mėnesius.

Ingredients (INCI): Oenothera biennis seed oil*.*ekologiškai sertifikuoti ingredientai

Talpa 30 ml; 50 ml; 100 ml