Agurkų sėklų aliejus Padidinti

Agurkų sėklų aliejus

12,40 €

Nauja prekė

Agurkų sėklų aliejus 

Smulkiau

Agurkų aliejus turtingas įvairiais mineralais ir yra žinomas dėl savo vėsinančio ir gaivinančio poveikio. Agurkų aliejus yra naudojamas veido priežiūros priemonėse skirtose sausai, jautriai odai. Lengvos tekstūros, šviežių agurkų aromato.

Šalto spaudimo, nerafinuotas. 

Tai yra natūralus ingredientas, todėl spalva ir kvapas skirtingų partijų gali šiek tiek kisti. Laikyti tamsioje vėsioje vietoje, atidarius sunaudoti per 3-6 mėnesius.

Ingredients (INCI): Cucumis sativa seed oil