Šaltalankių aliejus (grynas) Padidinti

Šaltalankių aliejus (grynas)

3,69 €

Nauja prekė

Grynas šaltalankių aliejus

Smulkiau

Šaltalankių aliejus 30ml


Grynas, nerafinuotas, šalto spaudimo šaltalankių uogų aliejus. Ypatingai turtingas nepakeičiamomis Omega
7 riebalų rūgštimis ir antioksidantu beta karotinu (vit. A), kuris suteikia šiam aliejui ryškiai geltoną spalvą ir
skatina ląstelių apsaugą bei regeneraciją, stabdo senėjimo procesus ir spuogų susidarymą. Šis aliejus puikiai
tinka naudoti produktuose skirtuose brandžiai odai, bei priemonėse skirtose jautriai, sudirgusiai, saulės
nualintai, nudegusiai odai prižiūrėti.
Šalto spaudimo, nerafinuotas. Laikyti tamsioje vėsioje vietoje, atidarius sunaudoti per 3 mėnesius.
Tai yra natūralus ingredientas, todėl spalva ir kvapas skirtingų partijų gali šiek tiek kisti.
Ingredients (INCI): Hippophae rhamnoides fruit pulp oil.

Talpa 5 ml; 30 ml